Tähän astisen tokouramme surkein esitys ja ihan oikeasti......... aikuisten oikeasti. Ensin tultiin liian myöhään paikalle ja en ehtinyt Miinan kanssa rauhoittua ja kiertää paikkaa. Me kupikin tarvitaan sellainen rundi. Paikka oli nurmikkopeltoa, jonka toisessa laidassa ole motari. Pelto oli hieman epätasainen, nurmikko melko pitkä ja motarin vuoksi kuuluvuus tosi huono. Tai siis minä en kuullut mitään mitä tuomari puhui, liikkeenohjaajaa ei taas ollut, paitsi kaukareissa jossa tuli koiran selän taakse ja tuomari asetteli lauttaa koira vasemalle puolelle. Miinalla oli tosi kova nälkä jonka kyllä tiesin mutta ajattelin koiran kestävän. Meillä ei ole oikein balanssia tuon treenipalkkauksen, ruokinnan ja kilpailun kanssa. Nälkä sillä saa olla, mutta jos sillä on liian kova nälkä niin hommasta ei tule mitään kun etsii vaan jotakin syömistä.

Noh, kuiteskin meidän suora :)

Paikalla makaaminen 8ja puol.
Vinkui ja tuomarin mukaan oli ilmeisen hermostunut. Joko koiralla oli liian kova nälkä tai sitten meidän vieressä oleva karvaturri hermostutti Miinaa ( Hieman epäilen sitä, kun se ei minusta pelkää toisia koiria.) Koira tuli kuitenkin Miinan takapuoleen kiinni kun oltiin tuomarin tarkastuksessa ja Miina tietty murhahti, onneksi tuomari ei sanonut mitään. Itse tiedän koirani ja yleensä kierretään kaukaa kaikki takapuolen kautta tutustuja,t nyt en vaan voinut.

Seuraaminen taluttimetta 7
Taas oli syvältä sieltä jostakin. Mun täytyy selvittää tuo seuraaminen.... Tuomari keskusteli meidän kanssa tuosta liikkeestä ja sanoi että toivottavasti tuo ei ollut teidän tavallista seuraamista, ei se ollut. Minä taas hidastelin ja tuomari taaaaaaaas sanoi että tuo koira tarvitsee reippaampaa otetta. ( Syvä huokaus) Tuomari mainitse myös että sinun hermoilu tarttuu koiraan ja yritin kasata itseni.


Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10
Pitihän se näyttää että koira osaa ja sain itseni kasattua.

Luoksetulo 9
Liian kova alkuvauhti ja nurtsilla ei ollut pysähdys ihan seinään. Tiukka tuomari, ihan kympin arvoinen suoritus nurtsilla.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 10.
Kyl se koira osaa.

Noutaminen 7
Äsh......... heitin kapulan seitsemään metriin ja tuomari laittoi heittämään uudestaan..... Miina mälväs kapulaa ja tuli hieman vinoon. Sekoilua minulta, pitää treenata tuotakin että heittelee kapulaa ja palkkaan koiraa kun ei hermostu.

Kauko-ohjaus 9
Tuosta en tiedä miksi anto yhdeksän, kun sekoilin taas. Eli ensimäisestä istumisesta annoin vain käsimerkin ilman ääntä........ ( syvä huokaus)

Estehyppy 8
Hyppy ilmava, mutta meni puoliksi maahan.

Kokonaisvaikutus 8

Luokkavoitto kuitenkin ja ykköstulos. Tälläistä tämä, kun hermoilen