Ihan ensimäiseksi pahoittelen että en päässyt kommentoimaan onnittelijoita ja muita. Blogissa on kommentointi muuttunut ja näköjään kerkisin hävittämään viestit ennen kiitoksen sanaa. Kiitos kaikille onnittelijoille ja kesäleirillä nähdään.

Miinan piinan kanssa oltiiin siis ekassa avoluokan toko kokeessa. Heinolaan mentiin sen takia että ei tulisi paineita. Kokeissa oli niin paljon osallistujia, että olivat hankkineet paikalle toisen tuomarin. Koe sujui joutuisasti, vaikka meillä ei ollut liikkenohjaajaa.

Meidän rivi:

Paikalla makaaminen 10. Miina oli hieman vinossa kun palasin, eli oli laitinmaisena kääntynyt hieman kohti pakua, jonka takana oltiin. Eli paku oli kentän vasemalla laidalla ja Miina oli ihan oikealla kuudesta koirasta.

Seuraaminen taluttimetta 9ja puoli. En uskaltanut antaa juoksun jälkeen seuraa käskyä, kun en siinä sitten muistanut että saiko antaa. Seuraaminen ei ollut ihan yheksän arvoista minusta. Käännökset olivat tosi hienoja kuitenkin.

Maahan meno seuraamisen yhteydessä 0. Eli koira jäi seisomaan. Tuomarikin sanoi lopussa että koira arpo liikettä. Mulla oli väärä äänensävy. Nykysellään ollen myös toko kentällä laittanut sen maahan kun säheltää. Liike ei ole kovin mieluinen enään vilkkaalle koiralle.  Tää on niin pienestä kiinni välillä. Eli palaan superpalkkoihin tässä.

Luoksetulo 10. Liike oli minustakin aivan loistava. Miina jäi kun bortsu paikoille kyttäämään.

Seisominen liikkeestä 10

Noutaminen 10. Sehän on vähän noutokahjo. Eli pitää kapulaa saaliinaan, joten koko nouto on opeteltava uudestaan. Sitten joskus :)

Kauko-ohjaus 10. Aivan nappi suoritus, ei edes vinkunut kuten nykyään aina tässä liikkeessä.

Hyppy 10. Hieman hätäinen tässä minusta, näytti kai nopealta ja sukkelalta.

Kokonaisvaikutus 9. Ihan ok. Itse sähelsin siellä, kun en oikein tiennyt miten siellä ollaan ilman liikeenohjaaja.

Pisteitä nollasta huolimatta  178 ja ykköstulos. 12 koiran kisassa ei tultu palkinnoille, mutta itse sain paljon rohkeutta seuraavaan kisaan.