Noh niin, meidän viides avo-luokan kisa.

Menipä taasen pyllylleen, nyt vielä huonommin kuin edellinen. Tuomari oli kovin kiltti taasen. Sysmässä tuomarina oli Salme Mujunen eilen tuomaroi meidän kisaa Kari Blogvist.

Rivi

1. Paikalla makaaminen 9. Koira oli hieman alussa pyöritellyt päätä ja ollut rauhaton.

2 Seuraaminen taluttimetta 8. Hieman epätasapainoista, koira seurasi kuulema minun kättä välillä ja kättä ei saa pitää hieman nyrkissä eli kävely oli ollut luonnotonta, yksi pysähdys ja koira jäi seisomaan ja katselmaan kehänauhaa joka heilui tuulessa.

3 Maahanmeno seuraamisen yhteydessä. 0 Ei mennyt ekalla käskyllä ja sitten kun toisella käskyllä laitoin sen maahan matkaa oli mennyt liikaa. Koira kuulema totteli tokaa käskyä hienosti. En tiedä mikä oli ekassa vikana.:(

4 Luoksetulo 5.Ekalla yrityksellä ei pysähtynyt ollenkaan, kehänauha taas heilui. Tuomari antoi uuden yrityksen ja moitti liikkeenohjaajaa kun käskytti väärällä hetkellä. Toka yritys oli kuitenkin ihan samanlainen, läpiajo vaihdan käsimerkin sanaan.

5. Seisominen seuraamisen yhteydessä6 ja puol. Koira käänty katsomaan minne menin.

6. Noutaminen 9. Koira tuli hieman eteen vinoon.

7 Kauko-ohjaus 9 Istumiset olivat hieman puolinaisia, sanoi tuomari. Ok Miinalla on tuollaista ennakointia isutmisessa melkeen joka liikkeessä. Yli-innokas. Pk- puolella taas tykättäisiin kun on niin "viettivireessä" :)

8. Estehyppy 0 Hitsin vitsi hyppäs esteen ja hyppäs kehänauhan yli agikentälle.

9. Kokonaisvaikutus 8. En tajuu mistä tuo tuli. Oli kyllä hieman ylikiltti tuomari. Koira kävi muutamaan kertaan tarkistamassa kehäsihteerin pöydältä onko HÄNEN kapulansa tallessa, kerran kaivoi kuoppaa maahan kun etsi namia, kerran kävi toisen kehäsihteerin rapsuteltavan, kerran pomppasi minun päälle, tokassa luoksetulossa väisti minua,kerran kävi tsekkaamassa kauko-ohjauksen taulun, kerran hyppäsi kehästä pois agi-kentälle. :(

Huh, huh. Vähän jo alkaa oikeasti potuttaa ja hieman väsyttää ohjata tuota koiraa kun kenraalimajuri. Sille kun antaa pikkusormen niin se vie koko käden. Ehkä me palataan taas ruotuun.