Näistä nyt tiedä, mutta eilen iski kaamee ajatus päähän. Entäs jos siellä on vain kolme uros pentua. KÄÄÄÄÄÄÄÄKS. On se kuitenkin MammaMiina niin pieni että josko edes kolmea. Lämmöt sahaa 38, 37.9 ja tänä aamuna oli 37.5

Röntgeniiin ei kuitenkaan halunnut viedä. Röntgenissä olisi tosiaan voinnut laskea pentujen määrän tarkkaan. Mutta ne säteet, säteet. Sitten nähdään.

Parhaita synnytyspäiviä olisi keskiviikko illasta perjantai iltaan. Mulla on maanantain hammaslääkäri ja tiistaina työilta. Kait? Hitsin, hitsi kun en saanut lomaa. Ensi viikosta tulee kaamea.

Olen päättänyt että Emma lähtee hoitoon, katsotaan sitten onko ihan kahdeksaa viikkoa. Riippuu jaksaako Tuukka hoitaa. Toisaalta jos pentuja on vähän niin ei niissä niin kaameasti työtä ole, joten Emma voisi olla kotonakin.  Mutta nyt kuitenkin lähtee.

Emman pesin eilen jollain kamonmilla shamppoolla, joka tarkoittaa sitä että tilaisuuden tultua kiereskelee jossain jäniksenpapanoissa ja sitten on taas........ likaisen valkoinen. Jeeeeeeees. Koirat on ihania. Lisää näitä :)