Toiset treenit tänä keväänä. Vitsi että pidän siitä lajista, haku on ykkönen, rauniot oisi kanssa mukavat. Ihanaa nähdä miten koirat osaavat käyttää nenäänsä, toimivat ja nauttivat hommastaan. Vähän olen taas tänään kipeä. Siis aika paljon, oikeastaan  tosi kovasti. Mutt, mutta mukavaa oli.

Luppunen oli ekalla tallauskeikalla ja se on oikeasti ihan Risto Reipas. Reipas siellä, reipas täällä. Mitähän siitä tulee isona. Lumppunen vietti autossa viisi tuntia kuorsaten, että ottaa rennosti autossakin.

Miinaa prässättiiin, hyvin kesti. Olen aivan liikaa aina auttanut sitä, tehnyt kaiken niin että kaikki varmasti onnistuu. Noh, eilen prässättiin.

Tavoitteena oli suoristaa pistoja ja kiintorullan käyttö. Maasto oli sen verran haastava että  haamut jäivät. Radiopuhelimet ovat hieno keksintö.

Laitoin jo valjaat päälle kotona, joka hieman rauhoitti koiraa. Ekalla maalimiehellä tiputti rullan kun näki minut, laitoin uudestaan.

Tyhjäpisto ok. ei valeilmaisua ja siisti pitkä pisto.

Toka ukko. Otti rullan liian kaukana, lähetin takaisin.

Kolmanella ukolla hörhelsi, kissanruoka tuoksui. Lähetin uudestaan. Kissanruokaa yms muita herkkuja ei kuulema Miinalle.

Kyllä se tästä. :) Kunhan päästää treenaa.