Juu, kolmas kerta. Nyt on vain mullakin hampaan jäljet käsivaressa. Sitä kumman, Miina vai Emman hampaat siihen osu en osaa sanoa. Näyttää  siltä että tapellut vaan pahenevat. Nyt tämä kolmas oli aika kamala, minun karjaisu ei tehonnut eikä sekään että menin väliin. (Olisi kuulema pitänyt tempaista takajaloista Miinaa) Vika oli täysin minun, mutta...... Tultiin treenihin kentälle jolla ei olla käyty kuukauteen, kahteen viikkoon ei olla treenattu mitään joten Miina oli ihan täpinöissä. Otin koiran autosta, kävelin vähän matkaan ja huomasin että unohdin jotakin? ( En edes muista mitä ) Komensin Miinan maahan ja kävelin autolle, avasin oven ja juttelin samalla treenikaverille, käännyin ja Emma hyppäsi autosta....... ilman lupaa. Ehdin sanoa vain Emma  EI ja Miina ampasi Emman kimppuuun. Siinähä se, valmis soppa.

Lauantaina käytiin Lumpparin kanssa Tuusulan näyttelyssä, turvatarkastukset olivat sellaiset että .... Sain näyttää kahteen kertaa rokotustodistuksen ja kerran koiran mikrosiru tarkistettiin ja kaksi kertaa sain esittää oman pääsylipun.  Hohoijaa. Myöhästyttiin aussien kehästä, katseltiin kuitenkin jokin aikaa kaikkea ja kaikkia.  Sattumalta törmättiin Lumpparin iskään ja muutamaan muuhun tuttuun koirakaveriin

Katsotaan mitä kivaa tänään......... treenit on illalla.

Yksi mukava mökkikuva vielä. Minusta on niiiiiiiiin ihmeellistä katsella kuvia koirista rannalla tai laiturilla niin että ne ovat kuivia. Emmalla on melko muikea ilme. Miinasta ei saa kuivaa kuvaa veden äärellä kuin käskystä.

701956.jpg