Mietin vielä aamulla, että josko en lähden. Olin itse tosi kipeä, mutta kun oli maksettu kisa jo ja........Mutta mukava oli saada välillä tuloksiakin jossakin. Tosin ei me olla kisattukaan missään. :)

Eka rata oli haastava ja jotenkin tuntu että sain ratkottua minejä ja medejä katsoessani kimurantit kohdat. Miina ei tee  yleensä radalla virheitä, virheet ovat aina olleet minun ohjauksista johtuvia. Eli meille nollarata sikahyvällä ajalla -8 jotain mikäli oikein muistan.

Toka rata olikin hyppyrata. Jotenkin en ole kässännyt hyppäreiden filosofiaa. Luulisi että hyppyradalla olisi kinkkisiä hyppyvälejä ja kaarroksia, mutta...... Niissä on yleensä se  putken  oikea pää aina sillätavoin sivussa että koira pitäsi täydessä vauhdissa erottaa vasen ja oikea ja nähdä ohjaaja takana kiljumassa " ei sinne vaan sinne" :) En saanut pideltyä koiraa ja sinne se meni putken väärään päähän ja mulla sekos koko rata sen jälkeen. Tuomariakin hieman hymyilytti. Mulla menee usein niin että kun rytmi sekoaa koko rata katoaa mielestä.