Lumppunen sai oikein hyvän näyttelykokemuksen Jyväskylässä. Paikalla oli kaksi arvosteluharjoittelijaa. Saatiin juosta kehässä. Tuomari tykkäs tällä kertaa että koira on erittäin hyvä runkoinen, mittasuhteiltaa oikeanlainen, tasapainoiset kulmaukset, pentumainen pää ja kevyet liikkeet. Onneksi meillä on aikaa olla junioreissa vielä vajaa vuosi. Että eiköhän me kolme sertiä Lumppusen kanssa saada kasaan. Hampaiden näyttöä pitää näköjään myös harjoitella.

Miina oli liian kaponen tuomareille, mutta erin sai. Minusta koira oli vain karvaton, paino on ihan sama kuin kesällä. Tuomari näkyi tykkäävän pyöreistä ja "laiskasti liikkuvista" koirista. Tiedä häntä, miten valikoi.  Kuitenkin Miinan eri oli yllätys. Ajattelin että josko sais sinisen.

Nyt loppuu meillä näyttelyt ja jäädään odottamaan Miinan juoksuja. Toivotaan että juoksisi joulukuussa koska tammikuussa olisi agikisoja. Nyt ollaan oltu kerran treenissäkin, mukavan tuntuinen valmentaja meillä. Kahteen vuoteen ei olla treenattukaan missään. Eli tammikuussa ollaan uudessa seurassa.

Lumppusen kanssa yritetään kasvattaa massaa ja treenata BH kokeisiin, Miinan varakoirana pääsee myös hallitreeneihin. Haku jatkuu ainakin marraskuun.