Viikko on mennyt melko sekavissa merkeissä ja koirat ovat jääneet hieman vähemälle huomiolle, joka näkyy. Lumppu silppusi imurin melko lopullisesti, kone pysyy kasassa pelkän "jeesusteipin" ansiosta ja on melko vaarallinen. Johto on kahdesta kohtaan teipattu  yhteen ja suulake kursittu kasaan. Lumppu on äitinsä tapaan melkoisen aktiivinen tapaus ja tarvitsee paljon oikeata tekemistä. Lumpukalla ja imurilla on muutenkin ollut  outo suhde. Lumpukka ihan selvästi on aina pitänyt imuria melko hauskana saalisleikkikaluna.

Emman kanssa käytiin lekurissa, diagnoosin oli korvatulehdus. Emmalta tyhjennettiin myös anaalirauhaset ja saatiiin pissan valumiiseen estolääkitystä. 67 euroa. Kallista touhua.

Agia oltiin taasen treenailemassa Riman kisoissa. Onneksi saatiin tehdä rata loppuun vaikka tuli hylly. Kisakirjeessä pyydettiin osallistujia keskeyttämään rata hyllyn tulessa.  Asia kuulosti ihan peelle. Hitsi jos maksaa kisan niin kait sen radan saa maksua vastaan tehdä loppuun. Jos muut ei jaksa katsoa tai järjestävällä seuran jäsenillä on kiire kotiin, niin menköön. Noh, eka rata oli hylly, keinun pomppasi ja siitä sitten meni. Toka rata oli melko hyvä, minä pönttö yritin vain leikata koiran eteen yhdessä kohtaa. Tehtiin nolla rataa ihan vikalle esteelle saakka jonka Miina meni ohi. Aika olisi ollut hyvä. Elämä on.