Vuoden viimeinen päivä oli meidän tapaan vauhdikas. Metsälenkillä, Miina ja Lumppu kävivät taas hakemassa Emma haahuilijan ja siinä tuoksinassa --varmaankin-- Emmalta repesi korvanlehti. En heti huomannut, koira oli ihan verissä päin. Eikun lekuriin, Emma nukutettettiin ja kolme tikkiä siihen laitettettiin. Emmalla kokeillaan nyt estrogeeninä tuohon ihoon. Lekurin mielestä liian kuiva iho, oisko kuitenkin ruoka vääräänlaista. Eläinten ruokinnasta ollaan niin montaa mieltä. Ennen aikaan ei koiraeläimille ollut lihaa tarjolla saati sitten mitään viljaa. Minnen oikein ole jaksanut perhetyä asiaan. Raksut ovat niin helppoja.

Vaikka minulla on kolme koiraa niin harrastaminen niiden kanssa on vähän vaikeata. Emmalla tikit korvassa, eikä se saa hyppiä, Miinalla juoksut ja Lumppunen kääks.  Josko sitä pääsee kesällä paimentamaan ja hakukisoihin.

Uusi vuosi meni ihan kivasti kotosalla, nakkien ja perunasalaatin kera. :) Emma oli tokkurassa ja Miinalle laitoin sitruunapannan, minä ilkeä ajattelematon huono koiraihminen. Mutta Eipä Räyhä räyhännyt, jonkin kerran aina sano, mutta räksytys oli pelkkää pientä puhinaa. Varmaan olivat naapurit onnellisia.

Uudeksi vuodeksi lupaan saattaa opintoni päätökseen, hoitaa omaa ja koirien kuntoa ja harrastaa niin paljon kuin aika ja rahat riittää. ........ jos ei lottovoittoa tule.