Purinalla tehtiin kaksi rataa, ohjasin huonosti ja Miina edelleen ihmettelee minun uutta tyyliä. Yritän nyt oikeasti opettella ohjaamaan koiraa agiradalla, en vain Miinaa joka on melko suoraviivainen persoona ja kovasti ihmettelee mun valssiaskelia. (ihan kiehumispisteeseen saakka) Mukava tietää että meidän vauhti saattaisi riittää kolmosiin nousuun, jos ei ikä tule vastaan.

Lumppunen ja Miina olivat L:ranta turneella sukuloimassa. Terkkuja Mikulle, jos luet. Lumppusen arvostelu
Erittäin hyvän tyyppinen. Hyvä pää ja ilme. Hyvä kaula ja selkälinja hyvä lanne ja lantio sekä karvanlaatu. (Pysyty olkavarsi ja lapa? <------- etuosa ei ole rintava vielä, tai sitten nostin koiraa liikaa kaulasta. :) Erittäin hyvä luusto. Ontuu siksi EVA.  Kyllä tuosta olisi eh ironnut tuolta tuomarilta tällä värityksellä.  Miina eri, arvostelussa ei mitään uutta, Erinomainen tyyppi :) olikohan kehäsihteerin luovaa kirjoittamista ?

Täytyy seurata joka tapauksessa tuota jalkaa, että mennääkö lekurille. Onneksi meillä on sponsorin hankkima vakuutus. Lumppunen on kehäkettuna itsevarma ja avoin. Ehkä liian avoin kunnon aussieksi, mutta kaikkea ei voi saada. :)

Satu, Lahti  26.4 Nähdään.