Olin tottisseminaarissa ja anti oli oikein valaiseva. Nyt täytyy vaan ryhdistäytyä ja ruveta treenaamaan koiria, näistä koirista on vaikka mihin. Kiva huomata että kotona on aarreaitta.

On se kumma miten koirista halutaan jalostaa helppoja ja joilla ei sitten tee mitään. Minä ainakin ota jonkun terveysriskin kun täysi vietittömän, toimintakyvyttömän lapasen. Noh, meitä on moneen junaan.

Paavon leikkii Alma siskon tavoin hiirillä, mutta elävillä vain. Alma kyllä kerkisi syödä yhden siimahännän että äitiinsä tulevat. Miina on meidän paras hiirenpyydystäjä.

Paavo vaihtaa hampaita kuten asiaan kuuluukin ja korvista löytyi hiivaa, mikä ei kuulu asiaan. Eli toinen pentueen pennuista jolla korvissa ylimääräistä elämää.

Häntäpatteja ja häntämutkia löytyy myös tästä sisarussarjasta. Tivattiiin lekurilta että miksi niitä ei pentutarkastuksessa huomattu niin kuulema aina ei vain kuusiviikkoisilta huomata. Jaa, ja jaa. Mitäpä tuohon sanois.

Tassujen käyttö on meidän koirilla todella yleinen tapa, tassuja  käytetään kaivamisen lisäksi, vesikipon tyhjentämiseen, kaappien avaamisen, apuna luiden syömisessä, lelun pitämisessä ,huomion hakemiseen yms.

Paavon kuva.