Nyt se on sitten, loma meinaa. Alkuhan räväkästi, mutta olen toipumaan päin. Eilinen agikisa meni ihan penkin alle, mutta ainahan ne. :) Jostain syystä en pitänyt yhtään tuosta kahden radan yhtäaikaisesta menemisestä, jotenkin sekavaa. Ehkä kaikki oli siis vain kisojen syytä. :) Mutta kuten sanottua sai tuntumaan isoista kisoista.

Alma viettää paljon aikaansa kodinhoitohuoneessa. Pikku-porsas löytää jatkuvasti saviojia. Pitää viedä se uimaan. Aika hoikka tyttö, mutta kun ei liho. Ollaan siirrytty vanhvempaan ruokaa eli paljon proteiinia. Koulutuksessa on pieniä seuraamisia ja käydään oikeissa treeneissä. Katsotaan nyt mitä siitä tulee. Alman hyppyvoima ja ketteryys on aivan omaa luokkaansa. Pieni sähköjänis. :)

Odotin Alman L:rannan arvostelua, mutta ei ole kuulunut. Etan ja Pellen arvostelut olivat hyvä, mutta nekin onnistuin delotoimaan. Noh, laitetaan ylös sitten kaikki viralliset.

Lumppusen kanssa seisomisharjoitukset etenevät, viides päivä ollaan menossa mölliin. Eihän se mikään kiihkeä ole, mutta varma. Että ehkä on kiva kisata välillä tälläisenkin koiran kanssa. Lumppusen sulhoa ollaan mietitty kovasti, todennäköisesti se on Boom, mutta täytyy käydä vielä tsekkaamassa urho. Vihkilupa on myönetty. En anna mitään lupauksia, enkä ota varauksia sun muuta vielä.

 

..........ja sitten maalataan taloa ja mennään Pietariin.