Lumppusen kanssa korkattiin agiura. Eka hyppyrata oli sen verran kimurantti että tehtiin varma hylly. :) Meno oli melko luokatonta, Lumppunen näki minusta että väärin meni ja loppu oli pelkää kyselyä.  Toka rata oli eri tuomari ja rata oli selkeästi ykkösluokan rata. Väärä pää putkeen ja lujaa. :) Yritin olla että en olisi huomannut, mutta pientä kyselyä Lumppuselta. Vika rata oli selkästi meillä parempi. Kovaa se menee.

Etta oli puolisisko Nanan seuraneitinä paikalla. Terkkuja  vaan.

Miinan tassu on parantunut, mutta en ole ottanut mitää pk-hyppyjä vielä. Avon liikeet kerrattiin, meinasin sitä koularia vielä. Katsotaan nyt. Testasin samalla ruudun ja muutkin ja osaahan se. Seuraaminen on aika rauhatonta.

Lumppunen osaakin avo-liikkeet. On varmaa salaa harjoitellut.  Mutta sillä onkin asperger. Seuraaminen myös huonoa. Otin vain lelutreeniä. Eteenlähteys ja hypyt menivä ekalla kerralla hienosti. Tokalla oikaisi, hyppäsi esteen yli, haki kapulan ja tuli a-esteeltä takaisin.  Aika Miinamaista.

Almalla paikalla olon alkeita ja seuraamista makupalan kanssa. Uimaan ei olla vielä menty. Tiedä häntä pitäiskös viedä lääkäriin, varmaan pitäisi. Varmaan pitäisi olla myös vakuutus. Toisaalta kun olen niin herkkä näiden koirien kanssa.  Voi, voi päätön minä.

Hakuilua otettiin lähimetsässä,  Lumppusella etukulmasta uusi lähetys, koska rulla ei tullut suussa mulle perille saakka. Muuten ok, vähän on hitaampi lähtemään kuin Miina, mutta ehkä hyvä. Miina tyhjensi powerit jo menomatkalla, älytöntä intoa, vikaa ei meinannut löytää, neljä lähetystä ja tutki vain takakulman etuosassa joitakin hajuja. Tuskin mitään ketunpissaa, koska ei merkannut.  Muuten on jäänyt pissaminen pois, kun ei ole kukaan muukaan merkkailemassa. Oikein hyvä.

Kesä alkaa meillä olemaan ohi, mutta tulee noita lisää. :)

IMG_0632.JPG