Alma aloitti vihdoin agitreenit ja on tietty ihan proo. :) Huomattiin tai Tiina huomasi että koira seuraa naksukättä. Harjoiteltiin uutena pussia ja pöytää. Vaikka toki Alma pöydälle osaa hypätä. :) Kyllä on mukava nähdä miten nopea oppimaan mimmi on.

Lumppusen kanssa vaan tahkotaan, mun ohjaus on aina myöhässä, kun en osaa edetä ja lukea rataa, ohjata koiraa samaan aikaan..  Koira on siis sika nopea, ollaa Juha O opeissa. Onneksi Lumppunen on hyvähermoinen ja jaksaa toistoja.  Hakuharkoissa oli vähän säätämistä, teki uukkarin kun kuuli toiselta puolelta ääniä yms. muuta sähellystä. Mutta Heinin luona hyppäsi metrisen, joten voin sanoa että kyllä se Porvoossa, kotona ja Heinillä osaa. :)

Miina kävi vaihdattamassa lastan.  Haavat olivat vähän ärtsyjä joten vaihedettiin antibiootteja. Aika kalliiksi nämä tapaturmat tulevat .En ole mikään lekuri friikki . Joten ei olla todellakaan turhan takia lekurissa juostu, mutta tämä kesä on ollut yhtä hoitamista. Noh, nyt on koirilla sitten vakuutukset ja aivan varmasti ei enään mitään tapahdu. Muuten on minun aussit olleet ihan sikaterveitä, ei koskaan mitään silmä, korva yms tulehduksia ei allergioita, ei ripulia vaikka syövät välillä ihan mitä sattuu.  Mutta sitten onkin näitä tapaturmia ihan kylliksi.