Niin, kyllähän se harmittaa kun on yhdestä sertistä kiinni ja aika loppuu helmikuussa. Baltian maan pajatsoissa voi voittaa vaikka millainen koira ja on se niiiiiin väärin. :) Tosin punaisista koirista tykkää vain Balticin omat tuomarit. Noh, niin.  Almalla oli täitä, sai varmaan Tartosta, Liettuasta tai messarista.  Kaikki koirat ja kissa kuurilla, joka uusitaan vielä viikon päästä. Yöks, yöks ja yöks. Ei olla siis käyty uimassa.

Lumppusella alkoi juoksu  viime perjantain ja Miina paikkaa agissa Lumppusta.  Miinan kunto on arvoitus, jalan pitäs kestää, mutta olen vähän ylivarovainen ollut Miinan suhteen. Saas nähdä miten räyhän käy. Lumpun ja Koneen pennut jäävät unelmiin, koska ei ole aikaa eikä rahaa.

Alma käy agi treenissä Hyvinkäällä ja yksi kymmen kerran kuuri agia on Miinalle tai Lumpulle varattu. Muuten kisataan vaan. Tokoa olen ajattellut ruveta harrastamaan. :)  Keväällä katsotaan Lumpun ja Miinan hakukunto. Joskus tässä, kun saadaan treeniseuraa, otetaan kapulan heittokuuri Lumpulle. Miinalla katsotaan pk-hyppy sit kun uskallan.

Pennuista.................

Ehdotus numero yks:Olkia tänne, aika tuuria, joko voittaa tai häviää.

Ehdotus kaksi: Lumppunen lentoboxiin ja Saksaan. Ei käy kun Lumppunen on mun mussukka eikä pentuhautamo. Ties mitä traumoja saa mainio harrastuskoira yksin koneessa.

Ehdotus kolme: Kone haetaan vuodeksi tänne töihin, ei käy. Minnen ota vuokrattua urosta kontilleni.

Hyviä puolia kun etsii, niin Lumppusen kanssa voidaan jatkaa treenejä ja rahaa jota ei edes ole, säästyy. :) Huonoja puolia, nyt sitten jäädää paitsi loistavaa yhdistelmää, neljättä koiraa ja varaukset peruuntuvat.

Siinäpä ens hätään.