Alma sai kolmannen Eestin sertin hilkulla eli Almis salmis on nyt sitten RUS JMVA, EST JMVA ja LIETTUAN JMVA. Kaksi sertiä meillä on Suomesta,  joten eiköhän me se kolmaskin saada. Nyt ruvetaan metsästämään cabeja. Lahteen olisi tarkoitus mennä 24.4. Miina lähtee Valio narttuihin ja Almis nuoriin neiteihin. Toivotaan että koirat on karvoissaan. Ehkä näemme Alman velipoika Alwinin myös kehässä nuorissa urhoissa.

Sisarussarjasta Alwin kerkisi ensimmäisenä kuvauksiin, silmät ok ja lonkat sekä kyynäreet lähtivät kennelliittoon terveinä. Katsotaan mitä  kirjaimia saa nimensä perään. Alma pääsee silmälääkäri Pärnäsen katsottavaksi. Lahden lääkäri vierailee lähiseudulla. Paavolta tuli terveisiä, viihtyy vielä oikein hyvin Marian seurassa ja yrittää iskeä Kipinää. Eppu ja Nana ovat lupautuneet Alman seuraksi uimaan.

Lumppusen kanssa on hieman harjoiteltua tokoa, kisoihin mennään sunnuntaina. Eihän se ole mitenkään kisavarma, mutta mennään nyt harjoituksen vuoksi. Ehkä tokosempat ja kisavarma luento auttaisi minua treenailemaan vähän paremmin. Kiitos Tuulalle neuvoista.

Agia treenaillaan kerran viikossa eli ei riittävästi, mutta jotakin kuitenkin. Al-Mais mukana lähinnä hillumassa, Miina kanssa vielä taukoillaan. Kisataan taas 6.3.

 

 

 Latviassa tapasin Miinan äidin äidin omistajan Ingan isomummo on vielä voimissaan 13 vuoden iässä. Toivotaan Miinalle myös oikein pitkää ikään. Tällä hetkellä kuusivuotias rautarouva voi oikein hyvin.