Kesä taisi vähän veroittaa kirjoitusintoa, mutta eiköhän tämä tästä lähde käyntii.

Emma lähti pilvikoiraksi 30.8 vain yhdeksän vuoden iässä.  Emmalla petti munuaiset, tiedä sitten mitä vikaa loppujen lopuksi olis ollut. Spandyloosat selässä vaikeuttivat viimeisin vuosina Emman liikkumista.  Hyvää matkaa rakas, rakas ystäväni.

Lumppunen ehti kesän aikan suorittaa HK1 ja 2:sen. Koiralla riittää kyllä paukkuja ja hermoja pitkälle. Lumpusen juoksuja odotellaan ja neiti lähtee Saksaan astutusmatkalle. Pennuista odotetaan hyvähermoisia, toimintakykyisiä harrastuskoiria tokoon, agiin ja pk-lajeihin.  Toivotaan että reissu onnistuu ja saan tästä pesueesta myös itselleni koiran.

Miinan kanssa yritettiin suorittaa tokon avon vikaa ykköstä. Kakkostuloksia kaikki tyyni, Miina on niin ohjaajaherkkä että ohjaajan pitäs pitää hermonsa. Noh, jatketaan harjoittelua. Miinan kanssa olisi myös tarkoitus suorittaa HK2 ,mutta juoksut häiritsevät harrastamista.  Miina on kuitenkin erittäin mukava treenattava, aina valmis ja kaiken tekee täysillä. 

Almiksen kanssa on ollut tekemistä, pentu on niin äitiinsä tullut.  Almis on kierellyt näyttelyitä onnistuen ja keräten pystejä kerta toisensa jälkeen.  Alma on ollut kuitenkin koko ajan pienillä sairalomilla ja näytelyitä yms harrastamista on jouduttu jättämään vähenmälle.  Huonoa, huonoa tuuria. Mutta onneksi Alma on nuori ja ehtii vielä.  Katsotaan miten takajalan venhdys alkaa parantua jotta päästään edes uimaan.