Eilen päästiin metsään pitkästä aikaa. Emma oli polkemassa aluetta meidän kanssa ja oli ihan onnessaan. Kävi tarkistamassa kaikki umpparit. Pitänee ottaa se joskus hakuun  ja jättää Miina kotiin. Vaikea valita kahden koiran välillä, vaikka Miina se on kisakoira.

Miinalle se vaan polla leviää kun se liivit näkee. Itse mietin pitäiskös kotona piinata niin että  puen ja riisun siltä liivejä ilman mitään hakutreenejä, mutta se ei olisi reilua. Onhan se koiralle merkki että jotain kivaa tapahtuu ja se tietää duuninsa vallan loistavasti. Sitten kun otan remmin irti ja mennään keskilinjalle se rauhoittuu, kun tietää vihdoin pääsevänsä duuniin. Olkoot sellainen hepulimatami. Toisin kuin agissa se ei purkaudu toisiin koiriin tai minuun, tuolloin se haukkuu kentän laidalla.

Treenattiin viidellä ukolla jotta pääsin etenemään keskilinjalla ja Miina sai juosta. Miinahan juoksee, tälläkään kertaa en pitänyt liinasta näytöllä kiinni, koska pelkäsin lentäväni pyllylleen märässä sammalikossa. Ainoa virhe minkä koira teki oli että viidennellä  ukolle mentäessä ilmaisi keskilinjalla olevan ihmisen. Oli aika hauska tapaus, seisoin itse kalliolla josta lähtin koiran. Koira lähti lähtemääni suuntaa, mutta kaarto takaisin ja ilmaisi 10m päässä seisovan ihmisen. Näin oikein upeasti kun koira otti kiintorullan  ja ilmaisi "ukon" . Enpä tuota ilmaisu hyväksynyt ja viimeinenkin ukko löyty. Pitäsi ruveta kehittelemään jotain vaikeampia treenejä tai jotain, mutta en keksi mitä