Taasen on tokoiltu. Minä jos kuka saan varmaan Miinan innon latistettua ja pilaan koko koiran, noh omapa on koira.  Treenattiin kuitenkin ohjattua noutoa ja häiriö paikalla oloa, joista jälkimmäinen sujui ihan mallikkaasti. Ohjatussa noudossa meillä oli kaksi kapulaa ja laitoin koiraa hakemaan vasemman puoleista jota ei noutanut. Laitoin uudestaan koira haki merkin, ruokakipon ja reppuakin yritti raahata ja piippas isolla piipillä. Miinan piipaus ei ole mitenkään siroa, neitimäistä lähinnä se volisee. Noh, loppujen lopuksi haki sen kapulan ja minäkin tajusin palkata ja kehua koiraa. Tämän jälkeen rupesin funtsaamaan ja katselin kenttää koiran tasolta ja totesin että vasten aurinkoa saatto olla että koira ei edes nähnyt koko kapulaa. Mitähän meidän tokosta oikein tulee :) varmaan lopussa volisen minä. KOKEMUS TUO VARMUUTTA :)

Oltiin Riksussa agiloimassa ja oli oiken hyvä fiilis kun kesän treenikaverit kävivät kehumassa, kyllä se kehuminen auttaa. Hyppärillä tehtiin hylky, mut fiilis oli hyvä. Minkähän takia minusta hyppärit on kamalan tylsiä, noh putkia oli reilusti, hylky tuli sarjaesteeltä jota ei tehty uudestaan. Agirata näytti videollakin ihan hyvältä, joten toiveita on edistymisestä.  Vitonen tuli ihan omasta mokasta, nuoren koiran kanssa pitää vaan varmistella eli femma A-alastulo kontaktilta johon en koiraa pysäyttänyt eikä itse tajunnut :).  Mikä nyt jäi vaivaamaan niin varasti lähdössä, joten voi olla että seuraavan kerran otan hyllyn siitä korjauksesta.

Mut, mut mukavaa oli. Oikein ihana  ja rento kilpalaji. Emma oli seuraneitinä kisoissa ja oli yhtä väsynyt liehittelyistä kuin Miina ja minä kisoista.