HakuMiina veti maastosta 190 ja totiksesta 65 tänään Somerolla. Tottiksessa ei olisi voinnut olla huonompaa tuuria. Ekavuoro pari ja paikkallaoloon. Paikalla olosta lähti tsekkaamaan ampujan. Jos........  olisi nähnyt kentänreunalla ampujan ennen omaa suoritusta, ei  koiran olisi ehkä tarvinnut lähteä paikkallaolosta tarkistamassa amupujaa vaarattomaksi. Taisi täti vähän säikähtää, kun Miina syöksy päin.
Tottistuomari sanoi että menetin 15 pistettä kun vaihdoin paikkaa a-esteellä............ Kiva, kiva. Tottis oli oikeasti tosi huonoa, muutama erinomainen ja loput jotain. Minusta Miina  tekee loistavaa tottista treeneissä. :) Tietty minäkään en auttanut koiraa yhtään, kun mentiin tekemään sadan pisteen tottista ja koira mokoma syöksyy ampujaa kohti. Mutta totisesti pk-kokeissa tarvitaan myös paljon hyvää tuuria.

Tokana oli ruutu. Ruudusta 23 pistettä, tuomari ei ollut vakuuttunut että koira työskentele, siitä miinusta. Höyrypää päästeli höyryjä :). Mutta kait sitä voisi paremmin palkata esineruudusta. Täytyy miettiä.

Maasto oli melko vaikea alokasluokassa, ei mitään poron kusemaan jäkäläpeltoa, vaan louhikkoa,kalliorinnettä ja pusikkoa. Maastosta pisteitä 167 miinusta tuli koiran työskentelystä kolme pistettä. Tuomari kehui koiraa, itsenäinen ja erittäin kiva koira. Jota toki  Miina edelleenkin on. Pikkulinnut lauloivat että kaksi kisaajaa sai tuloksen 17:toista. Oli aika tiukka kisa siis.