Maises koirat kävitä pentunäyttelyssä. Kasvattajan arvostelu ohessa:

Good team of puppies. Very correct types and propetions in all of them . Breeder coulod take care of the front legs and there parallell active in some of them.

Suomeks. Hyvä pentutiimi. Erittäin korrektit tyypit ja suhteet kaikilla. Kavattaja voisi huolehtia etujaloista ja joidenkin samansuuntaisuudesta.

Aika moista sekasotukua. En tiedä miksi tuomarin piti äyskiä ja miksi kehäsihteeterin ohjeet olivat epäselvät ja miksi kirjuri puuttui asioihinja miksi muut antoivat koirien loikkia kehässä ja miksi huutelivat sitä sun tätä? Olihan kokemus.

Alma arvostelu:

Very sound & balance dog. Exellent mover. Good type Good body lenght  of legs Very good leght in shape and proportions. Good neck line Very good expressions and tempperement.

Sound suomennettiin tyylikäs kun ei muuta keksitty. Alma oli siis möllissyt tai laulanut :)

Erittäin tyylikäs ja taapainoinen koira, erinomainen liikkuja. Hyvä tyyppi, hyvä ruumiin ja jalkonen pituus. Erittäin hyvä pään muoto ja suhteet. Hyvä niska linja Erittäin hyvä ilme ja temperementti.

Alma siis jäi toiseksi jostain syystä??? Jota ymmärtää ehkä vain jotkut.

Erittäin suuri Kiitos Jasminille ja Nanalle, Johannalle ja Epulle ja Johannan assarille, Marialle ja Paavolle sekä siskolle sekä kennelpoika Tuukalle. Meillä oli kuitenkin mukavaa, vaikka kestikin.

 

Vaikea kirjoittaa miniläppärillä virheettä. :)