Miina oli agikisoissa sunnuntain Kirkkiksellä. Ennen kisoja koira kerkisi tyhjentää autosta kolmen koiran treenieväät eli 900 g Lidelyn lihapullia, puol pakettia verilettuja ja kolme siankorvaa. Siankorvat huuomasin puuttuvun vasta kotona. Koira oli vähän vaisu. Kysyin paikalla olleelta eläintohtorilta että mitäs tehdään. Kysyi että mikä rotu? -Sanoin aussie. "Ai, aussie...Noh, on se varmaan niin hullu että haluaa kisata" Vettä käski antaa ja aamulla riisiä ja puuroa. Kyllähän se Miina vielä illalla kotona kovasta ruokapöntön ääressä norkoili, kun muut söivät. Hullu, mikä hullu. Ei se siitä muutu.

Putket tuottivat ongelmia. Kysy lupaa jokaisesta ja yhden kerran hukkasin radan.

Lumppusen kanssa ollaan treenattu seuraamista ja noutoa. Seuraamissessa edistää. Alman kanssa ei olla harjoiteltu mitään. Se mokoma ei anna itseään kiinni, kun olen pakkaamassa koiria autoon. Noh, muutaman kerran on koira juossut sitten auton perässä. Reippaasti Alma juoksee.

Eilen käytiin treffaamassa "Pönttö"-Sakkea ja Mannea. Kassi-Alma ja Lumppunen riekku pellolla ja söi sitä itseään. Alma oksensi sitten kotona sitä itseään ja keskellä yötä oli sitä itsään hätä. Miina-Piina oli lenkillä poikien kanssa. Vähän Miinaa hirvitti poikien into. Laitan kuvia jos Tuula laittaaa. Mun kuvat on liian hämäriä.