Ohi on. Muutto meinaan Aikataulu oli hurja ja minä kun en voinnt tehdä oikein mitään mutta menihän se. Onneksi oli miehiä kantamassa. Iso KIITOS kaikille.

Lumppunen vaan päätti  muuttopäivänä pistellä poskeensa jotakin sopimatonta ja....... lääkärireissu siitä tuli.  En ole ennen oikeasti (aikuisten oikeasti tiennyt että koiranpennut voivat ulvoa kuin porsaat.) Ainakin Lumppu kuulosti porsaalta, kun kyllästy nesteytykseen, neuloja meni kolme ja mun leukaperät olivat kovilla. Verisen ripulin ja ulostamisrefleksin vuoksi epäiltiin vierasta esinettä. Tytöllä, jota sanotaan Ristoksi oli kuumetta 39.2 ja imusolmukkeet turvoksissa, leukosyytit olivat kuiten vain viisi. Noh, röntgenkuvat olivat puhtaat. Nestettä ja piikkejä, antibiottikuuri ja ruokavalio.

Hyvin toipui Lumppari. Karkkipäivän piti viikon riisikuuri ja a/d ruuan päätteeksi. Söi 200g irtokarkkeja seisoen nojatuolin selkänojalla. Vähän on kuin Miina, tosin Risto hidastempoinen. Mutta ehkä tuosta vähän PikkuMiinaa löytynee. :) I hope so, ettei jalostus mene hukkaan :)

Kuvia Lumppusesta

580818.jpg

Lumppu nukkuu. Huomatkaa sijoituspaikka. Taktikko :) Kukaan ei taatusti lähde "metsäretkelle" ilman Lumppua.
580814.jpg "Mitä ....oa nyt taas"

Lumppu ja Rommi
580831.jpg