En oikein tiedä pidänkö paikasta vai en.  Emma ei pidä, eikä Miina tajua touhusta mitään ja Lumppu maataan nuorten uroitten toimesta ainkin viiteen kertaan joka kerta kun puistoon menemme. Emma on hyvin vaivautunut kun kaikki narttu että urokset yrittävät ottaa selvää leikatun rouvan sukupuolesta, yleensä seisoo portilla haluten pois. Miina myös maalaisena ei tajua tohusta mitään. Miina nyt ei ymmärrä koiristakaan mitään, saati sitten kun ne hyörii ja pyörii ympäri, raukka yrittää laittaa niitä järjestykseen useinkaan onnistumatta siinä.  Lumppusen kanssa ollaan käyty nyt isossa puistossa muutaman kerran ja melkoista touhua on. Suurin osa koirista on nuoria uroksia jotka jahtaa ja pökkii toinen toistaan tai yleensä Lumppu on siinä alimpana. Minä en henk.koht anna koirieni pökkiä ketään, mutta ilmeisesti koirat että koiranomistajat pitävät sitä ihan sallittuna touhuna. Toinen juttu siellä mättää on että toiset todella antavat koiransa tehdä ihan mitä vaan, nostaa jalkaa penkeille, tunkea portille murisemaan, uhota ja purra. Best on the show on laumassa yhden koiran jahtaaminen. Se vasta hauskaa on se.

Noh, Lumpukka on Risto Reipas ja pärjää. Mutta kuitenkin mukavaa siellä on silloin kun osuu samansieluinen leikkikaveri. Tällöin koirat oikeasti leikkivät toistensa kanssa, painien ja juosten hippaa.


Tänään käytiin Mänttilässä antamassa hoitokissalle ruoka ja samalla otetettiin muutama hyppy lihiksen voimalla. Lihiksen voimalla Miina muuten varmaan oppisi lentämäänkin. Pitäisi olla avustaja.......... enkä tosiaan tiedä mahtaakos tuo olla edes sitä 120 cm korkea.

Enivei...... on se Miina vaan upea,.............epätarkkanakin :)

748573.jpg


748576.jpg