Miinan on ollut tosi hieno äiti ja kelpo synnyttäjä. Homma meinasi tuottaa tuon Lumpparin saaminen päivänvaloon. Pentu oli iso 400 grammaa painava mötkäle. Pikku Mymmeli syntyi  25.1 kello 5.50 aamulla ja kolmisen tuntia myöhemmin Lumppari syntyi, kalvopussit rikki. Maarit ja Miina tekivät hienoa yhteistyötä.

363257.jpg

Mymmeli sai viettää elämänsä ensimäiset kolmisen tuntia melkein minun ja Maaritin rinnuksilla vuorotellen. Miina teki töitä ja ei antanut laittaa pentua laatikkoon viereen vaan tuoreen äipän piti koko ajan nähdä missä Mymmeli on.  Kun pentu vihdoin pääsi tissille se seisoi takajaloilla ja roikkui etujaloilla karvoissa kiinni ja söi. Mymmeli on sitko typykkä. Mymmeli syntyi minun sänkyyn pikana.

363252.jpg

Blue Merle narttu kauniilla värityksellä. Lumpparista näkyy että siitä tulee porsas. Pentu jää minulle vaikka siitä ei olisi jalostukseen tai muuhunkaan. Miina teki töitä tämän typyn eteen. Toivotaan että molemmilla koirilla on terveys ok pentutarkastuksessa.

363251.jpg

Lumppari vähän lepää

363259.jpg

Miina on vähän tosikko äitinäkin. Toivotaan että hieman relaa. Sitä kun ei saa laatikosta kuin väkiseltään pissalle. Vettä pitää mammalle tarjota kuonon alle jotta saa tarpeeksi nestettä.
363253.jpg