Niin lämmöt Miinalla on 37.6 Eilen aamulla oli 37.6, eilen illalla oli 37.6 ja tänä aamuna oli 37.6. Joskus viikkoja sitten lämpö oli tasaisesti 38.3, joten ehkä tuo vielä on normaalia.  Kuumeen antaa mitata oikein nätisti. Miina kyllä osaa käyttäytyä silloin kun ei hillu. :) Vähän se aina irvistelee ( lue hymyilee)kun laitan mittarin päälle, mutta tarjoo itse takapuolensa kyllä sitten. :)

Koiruus on irvistellyt ( lue hymyilee) uuden vuoden jälkeen vähän koko ajan, yriti haukkua joka raketin ja minä sille topakasti ( lue tosi topakasti)jouduin sanomaan, loppuillan sitten irvisteli minulle. Ehkä se on niin herkillä.

Miina on käynnyt myös petailemassa pentulaatikkoa ja nukkuu välillä siellä, joka on erittäin hyvä merkki. Ehkä se tajuaa että laatikko on synnytystä ja pentuja varten. Miinapiina kyllä on fiksuin koira minkä minä tunnen. :) ( Vaikka se  mielelään omii kaikki tavarat ja päsmäröi, mutta nyt minä tietty ajattelen että se vaan on niiiiiiiin fiksu. :))

Nyt ollaan vaan porukassa huolissaan Miinan koosta. Ei se nyt niiiiiiiiin iso ole. Ehkä pentuja on vähän tai sitten kyllä kasvavat huonosti.  Maha ei kuitenkaan ole vielä laskeutunut. Toivottavasti kätilö on silloin paikalla kun synnyttämisen aika on. :) Minä en kyllä välttämättä ymmärrä jos jotakin on vialla. On joitakin eläinlääkäreitä joilta saisi kyllä tilata synnytyspäivystyksen, mutta aussiet eivät ole mitenkään rotuna riskisynnyttäjiä. Tosin eihän mikään ole varmaan, paitsi epävarmuus kuten profesori Heikurinen sanoi meille aina opiskeluaikoina.

On tietty monta syytä miksi Miina on jo nyt iltasella levoton eli sillä voi olla supistuksia tai pennut elämöivät tai sitten sillä on niin kova nälkä. Ota noista koirista selvää.

Hieeeeeeman jännittää.